Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-09@00:52:13 GMT

منتخبانی که در لیست رزرو قرار گرفتند!

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۶۲۱۳

منتخبانی که در لیست رزرو قرار گرفتند!

سامانه متمرکز قرعه کشی خودرو که به منظور شفاف سازی فرایند ثبت نام و عرضه خودرو فعال شد تاکنون با دو مشکل بزرگ مواجه شده است.

به گزارش ایران اکونومیست، چندی پیش وزارت صمت اعلام کرد که بعد از تقریباً ۲ سال، شیوه قرعه کشی خودرو تغییر کرده و با تجمیع تمام محصولات عرضه شده از سوی ۶ خودروسازی دولتی و خصوصی، قرعه کشی با نظارت وزارت صمت خاصه سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان انجام خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا نیز اولین دور ثبت نام برای قرعه کشی ۲۷ اردیبهشت ماه با عرضه ۱۷۶ هزار و ۹۱۱ دستگاه خودرو انجام شد و تا سوم خرداد ماه به طول انجامید. پس از پایان فرایند ثبت نام، مقرر شد قرعه کشی نهم خرداد ماه انجام و اسامی منتخبان نیز ۹ صبح دهم خرداد ماه منتشر شود.

با این حال اسامی منتخبان با ۳۰ ساعت تأخیر و ساعت ۱۴ روز ۱۱ خرداد ماه اعلام و قرار شد منتخبان تا ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۱۷ خرداد ماه مهلت واریز وجه را داشته باشند؛ با این حال طی تماس‌های مکرری که مشتریان خودرو با ایران اکونومیست گرفته اند، اعلام می‌کنند که اگرچه در روز اعلام اسامی، در لیست منتخبین اصلی بودند اما امروز که برای واریز وجه اقدام کرده اند، با پیامی مبنی بر اینکه در لیست رزروی ها هستند، مواجه شده اند.

همچنین پیگیری‌های ایران اکونومیست از شرکت‌های خودروسازی نتیجه‌ای نداشت و این شرکتها مسئولیت را متوجه وزارت صمت می‌دانند. از سویی دیگر نیز وزارت صمت اعلام کرده که تنها ناظر بر فرایند قرعه کشی و تخصیص خودرو بوده و خودروسازان مسئول اجرای کار هستند.

نکته قابل توجه آن است که وزارت صمت با هدف حذف تدریجی قرعه کشی، اقدام به متمرکزسازی قرعه کشی خودروسازان در یک سامانه کرده بود تا از این طریق شفافیت افزایش یابد با این حال تاکنون، سامانه دو ایراد بزرگ داشته است.

نخست تأخیر در زمان اعلام اسامی منتخبان و مورد دوم نیز انتقال افراد از فهرست منتخبان اصلی به فهرست منتخبان رزرو است؛ در واقع اگرچه وزارت صمت به دنبال شفاف سازی و اولویت قرار دادن حقوق مشتریان بود اما در عمل این اتفاق نیفتاده است.

  منبع: خبرگزاری مهر برچسب ها: پیش فروش خودرو ، گروه صنعتی ایران خودرو ، گروه خودروسازی سایپا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پیش فروش خودرو گروه صنعتی ایران خودرو گروه خودروسازی سایپا وزارت صمت خرداد ماه قرعه کشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۶۲۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • این بی‌ام‌و ۲۰۲۴ هم‌قیمت خودرویی ۱۰ سال کارکرده در بازار ایران است /عکس
  • چرا نباید از فروشنده‌های سیار غذا خرید؟
  • منتخبان نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کودکان و نوجوانان تجلیل می‌شوند
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه خودروهای وارداتی قرار گرفت
  • هونگچی E-QM۵ در لیست فروش سامانه قرار گرفت+ قیمت
  • هونگچی E-QM5 در لیست فروش سامانه قرار گرفت
  • رزرو هتل در مسقط برای سه روز
  • ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه
  • آغاز ثبت نام ایران خودرو ۱۴۰۳ از فردا / بدون قرعه کشی با تحویل ۹۰ روزه